Totalt (netto): NOK 0

Pidestaller hvit | svart | farger

Med en pidestall fra Solits har du en fin base for å vise frem produktet ditt.

Soklene våre kjennetegnes av sin perfekte finish, de er hule, noe som gjør dem lette å flytte, men kraftige nok til å tåle en vekt på minst 100 kilo. I tillegg kan de gjerne suppleres med belysning, klistremerker eller en vakker monter.

Den matte, hvite sokkelen og den matte, sorte søylen er de mest populære blant kundene våre. Disse pidestallene krever minst oppmerksomhet, slik at produktet som skal vises kommer til sin rett. Selvfølgelig krever hvert interiør sitt egen særpreg. Velg en hvit høyglans søyle eller svart høyglans sokkel for en elegant look. Ønsker du en pidestall med et naturstein- eller betongutseende? Da kan vi varmt anbefale soklene i steinlook eller betonglook. Hvis du er ute etter svarte pidestaller med et varmt utseende, er Solits pidestall i svart eikefiner et veldig godt valg, de passer også godt inn med dagens trender.

Vi har et stort antall størrelser tilgjengelig direkte fra lager, eller vi kan skreddersy enhver ønsket størrelse for deg.

Aktive filtre

Produktspesifikasjoner

    En pidestall, sokkel, søyle, stolpe eller kube kan virke som et enkelt produkt. Men selv etter nesten 15 års erfaring fortsetter vi hver eneste dag å optimalisere kvaliteten og utvide sortimentet vårt. For i tillegg til pidestaller tilbyr vi også montre, belysning og annet tilbehør. Takket være vårt eget verksted kan vi lage pidestaller i nesten alle størrelser, fasonger og fra nesten ethvert forespurt materiale. Sokler for å vise frem sko, pidestaller for kunstverk, søyler for å fremheve blomsterarrangementer eller søyler brukt i fotoseanse. Vi lager presentasjonssokler for å plassere produktet ditt på en pidestall.

Hva er Solits hvit pidestall laget av?

Vi har to typer hvite innendørssokler i vårt basissortiment. En pidestall i hvit høyglans og en hvit matt sokkel. Begge er laget av MDF med et hvitt HPL (høytrykkslaminat) lag. Fargen på vår hvite sokler tilsvarer RAL 9016.

Hvor lang er ledetiden til et produkt?

Produktets ledetid er oppgitt på nettsiden vår under artikkelnavnet. All leveringstid er oppgitt i virkedager. 1 - 3 betyr at når du bestiller et produkt, vil du motta dette innen 1 - 3 virkedager.

Hva er Solits svart pidestall laget av?

Vi har flere typer svarte innendørssokler i vårt sortiment:

- en høyglans svart pidestall og en svart matt sokkel. Begge er laget av MDF med et svart HPL-lag (høytrykkslaminat). Fargen på den svarte søylen tilsvarer RAL 9005.

- en sokkel i steinlook. Veldig mørk antrasittgrå, nesten svart utseende. Denne er laget av MDF med en finish i steinlook. Vi behandler disse pidestallene med et lag olje som får dem til å se ut som en pidestall i belgisk blåstein på avstand. Uten olje er den gråaktig i fargen.

- en sokkel i svart eikefiner. For å holde tritt med den nåværende trenden introduserte vi også pidestaller i svart eikefinér i vårt sortiment. Disse er laget av eikefiner og deretter sprayet med vannbasert maling, i farge RAL 9005. Vi tilbyr flere andre alternativer i svart også: Svarte pappsokler, svarte pidestaller i pleksiglass (også egnet for utendørs bruk), og svarte natursteinssokler som f.eks. svart granitt (også egnet for utendørs bruk).

Hvor mye vekt tåler en pidestall?

Vekten du kan plassere på en sokkel avhenger helt av materialet til sokkelen og formen på objektet du vil plassere på den. Vi oppgir vanligvis maksimal bærevekt til det aktuelle materialet under produktspesifikasjonene. Om ønskelig kan vi forsterke mange av våre ulike modeller for deg, dersom objektet du ønsker å plassere på krever dette.

Er der garanti på produktene jeg kjøper?

Vi har en standard garanti på 6 måneder på alle våre produkter. Men i praksis streber vi gjerne etter den beste kvaliteten. Hvis produktene tydelig viser mangler utenfor garantiperioden, vil vi i de fleste tilfeller levere et erstatningsprodukt. Garantien gjelder ofte uten at det berører de juridiske rettighetene om garanti og samsvar som privatkunden alltid kan påberope seg.