Totalt (netto): NOK 0

Pidestaller hvit | svart | farger

Med en pidestall fra Solits har du en fin base for å vise frem produktet ditt.

Soklene våre kjennetegnes av sin perfekte finish, de er hule, noe som gjør dem lette å flytte, men kraftige nok til å tåle en vekt på minst 100 kilo. I tillegg kan de gjerne suppleres med belysning, klistremerker eller en vakker monter.

Den matte, hvite sokkelen og den matte, sorte søylen er de mest populære blant kundene våre. Disse pidestallene krever minst oppmerksomhet, slik at produktet som skal vises kommer til sin rett. Selvfølgelig krever hvert interiør sitt egen særpreg. Velg en hvit høyglans søyle eller svart høyglans sokkel for en elegant look. Ønsker du en pidestall med et naturstein- eller betongutseende? Da kan vi varmt anbefale soklene i steinlook eller betonglook. Hvis du er ute etter svarte pidestaller med et varmt utseende, er Solits pidestall i svart eikefiner et veldig godt valg, de passer også godt inn med dagens trender.

Vi har et stort antall størrelser tilgjengelig direkte fra lager, eller vi kan skreddersy enhver ønsket størrelse for deg.

Aktive filtre

Produktspesifikasjoner

    En pidestall, sokkel, søyle, stolpe eller kube kan virke som et enkelt produkt. Men selv etter nesten 15 års erfaring fortsetter vi hver eneste dag å optimalisere kvaliteten og utvide sortimentet vårt. For i tillegg til pidestaller tilbyr vi også montre, belysning og annet tilbehør. Takket være vårt eget verksted kan vi lage pidestaller i nesten alle størrelser, fasonger og fra nesten ethvert forespurt materiale. Sokler for å vise frem sko, pidestaller for kunstverk, søyler for å fremheve blomsterarrangementer eller søyler brukt i fotoseanse. Vi lager presentasjonssokler for å plassere produktet ditt på en pidestall.