Totalt (netto): NOK 0

Vi har som mål å presentere produktene til kundene våre på best mulig måte. Takket være vårt unge, entusiastiske og fleksible team fortsetter vi å levere høy kvalitet, samt takle utfordrende prosjekter for våre internasjonale kunder. Solits er alltid klar til å hjelpe deg med å framheve produktet ditt.

Familiedrevet siden 2003

Solits ble grunnlagt av Diego og Brenda Kooy, som startet sitt eget kunstgalleri «Spirits in Stone» i 2003. De oppdaget raskt at mange kunder ønsket en passende sokkel eller pidestall sammen med skulpturene de kjøpte. For å imøtekomme kundenes ønsker, begynte Diego og Brenda å søke etter ulike typer sokler for å matche kunstverkene. De fant pidestaller av høy kvalitet laget av ulike varianter av tre og stein, metall, glass, plast og så videre, og oppdaget at det ikke fantes én unik butikk for sokler og pidestaller i Nederland. Derfor startet de i 2004 sin egen nettbutikk www.sokkel.nl.

I begynnelsen solgte de soklene via kunstgalleriet sitt i Wijk bij Duurstede, men senere etablerte de et dedikert verksted og utstillingslokale i Den Hoorn (nær Haag, Nederland). Denne beliggenheten gjør transport til resten av Europa veldig effektiv.

Solits kan nå tilby et stort utvalg av sokler i høy kvalitet. Vi har også spesialisert oss på rådgivning og installering av sokler. Vi er veldig stolte av å ha en rekke internasjonale gallerier, museer, firma med kunstsamlinger, kunstnere, skulptører og privatpersoner på kundelisten.

Nettbutikk

Den flotte nettbutikken vår har et produktutvalg på over 200 sokler, montre og pidestaller. Den har også en unik funksjon som gjør at du enkelt kan beregne prisen på en utvalgt sokkel i en rekke ulike materialer.

Ved å opprette egen konto og innlogging kan du bestille varer 24/7, lagre produkter i handlekurven for senere bestilling, eller re-bestille tidligere kjøpte produkter. Vi aksepterer alle store kredittkort via et online betalingssystem. Dersom du ønsker å betale via bankoverførsel, vennligst ta kontakt med en av våre ansatte.

 

Ytterligere spørsmål?

Som en del av vår sørvis tilbyr vi våre kunder rådgivning med tanke på hvordan du på best mulig måte kan fremheve produktet eller kunstverket ditt. Hver kunde er unik, og vi er her for å kunne hjelpe deg med personlige preferanser som du måtet ha. Gå til vår kontaktside, send oss epost på info@pidestalelrogmontre.no eller ring oss – vi er her for å hjelpe deg!

Diego

Sporty, dedikert og eventyrlysten. Har ingen problemer med å sette seg bak rattet for å besøke kunder og partnere rundt omkring i Europa. Er en dyktig vinsmaker, og elsker å lage mat og grille.

brenda

Brenda

En idealist, og både nysgjerrig og entusiastisk. Sammen med Diego hadde hun visjonen om at det var på tide å etablere en unik butikk for sokler i Nederland. Hun er stor tilhenger av den bærekraftige filosofien bak den resirkulerte sokkelen: Gammelt blir nytt, og det skapes også nye arbeidsplasser.

kelly

Kelly

Med mye energi og entusiasme, som en frisk bris, støtter hun de internasjonale salgssjefene våre. Hun elsker å trene på CrossFit-maskinen. Hun liker de fargede pidestallene svært godt, da ulike farger og mønstre gjør henne glad.

kim

Kim

Det er denne morsomme og direkte damen som oftest svarer på telefonen hos oss. Hun har en trillende og smittende latter, og ønsker å klemme en ku – som det er tusenvis av i hennes hjemprovins Limburg. Hennes favorittsokkel er den med skapdør, siden den skaper ekstra oppbevaringsplass.

roy

Roy

Har vært hos Solits siden den spede begynnelsen. Er svært fokusert på detaljer, og søker stadig etter forbedringer. Det er han som har laget denne nettsiden, men han elsker også å hjelpe til i verkstedet ved behov.

mitchel

Mitchel

Ifølge han selv er soving en underestimert hobby. Men når han er i farten, er han enestående effektiv i pakking av sokler! Han har et åpenbart talent for badminton, men vil heller spille tennis. Favorittsokkelen er den hvite i MDF, fordi den er enkel å pakke og den er «helt enkelt vakker».

justin

Justin

Er den raskeste av oss alle, og derfor best egnet som sjåfør. Han er fotballgal og ønsker fremdeles å jobbe i politiet. Veit hvordan han skal snakke seg ut av vanskelige situasjoner med et smil om munnen. Hans favorittsokkel er i papp: «Lett og enkel!»

Emil

Emil

Den vennlige akrylspesialisten vår, som alltid er klar for å slå av en prat, også på fransk. Han fremstår som en rolig type, og har en stor lidenskap for musikk - noe som alltid høres på arbeidsplassen hans. Det å jobbe med pleksiglass er den mest passende utfordringen for han, fordi det krever høy presisjon og det er et luksuriøst materiale å arbeide med.

robert

Robert

De gylne hendene i verkstedet. Han kan fikse mer enn bare pidestaller. Elsker fotball - når han ser på. Han elsker massivt, naturlig tre, så eikesokkelen er favoritten hans.

Jeroen

Med trearbeid som hobby var det ikke overraskende at Jeroen havnet hos Solits. Jeroen liker også å fotografere, illustrere, spille gitar og reise. Hvilket reisemål appellerer mest til ham? Skandinavia! Favorittsokkelen hans er den solide eikesokkelen, som har et vakkert utseende.

Marion

Vår tause styrke på kontoret. Lager tilbud, tegninger, beregninger og mer. Superfanatisk på volleyballbanen, og hjelper også ungdom med å utvikle seg i denne sporten. Favorittproduktet hennes? Den matte svarte fordi den er slank og tidløs.

Basel

Basel

Vår syriske, hardtarbeidende medarbeider! Han jobber gjerne både med saging og fresing, men hjelper også til i logistikkavdelingen. Smiler alltid stort til alle han møter! Han synes at eikesokler er de vakreste.

Brian

Brian er vår ydmyke møbelmaker – han sikrer høy og jevn kvalitet, og tar ansvar. Liker å være med på de ulike monteringsoppdragene. Vi vet ikke om han i hemmelighet bruker tvillingbroren sin. Hans favorittsokkel er eikefineren, på grunn av de vakre flammetegningene i materialet.

Michael

Kunstner, gründer, klatrer og møbelsnekker: Vår irske kollega har et bredt spekter av interesser. Dette gjelder også yrket hans som møbelsnekker, derfor har han blitt dyktig innen pleksiglass og glassbearbeiding. Hans favorittsokkel er ... noe han aldri har laget før! Han liker å gjøre nye ting.

Lars

I tillegg til seks dager i uka med trening har han heldigvis tid til Solits før han starter studiene sine. Lars sørger for at produktene pakkes og sendes, eller så tar han selv bilen og sørger for levering. Favoritten hans er sokler som ikke er for store, da de er vanskeligere å pakke inn.

Caspar

Har jobben sin som hobby! Jobb og volleyball fyller uken, men han prøver også å tilbringe tid med andre mennesker. Favorittsokkelen hans er den i industristål: Et solid og luftig fundament som trygt kan brukes til det meste.

Sanne

Med sin bakgrunn innen turisme, er hun den vennlige stemmen som svarer våre nederlandske og tyske kunder. Hun elsker å gå ut med venner, og du kan også finne henne på fotballbanen i midtforsvaret. Sokler av fortøyningspæler er favoritten hennes på grunn av dens naturlige utseende, og fordi hvert produkt er unikt.

Rabia

Rabia

Det er fortsatt tidlig morgen når hun hopper på elsykkelen sin og drar avgårde til Solits. Det er hun som hele tiden koordinerer kundehenvendelser og produksjonskapasitet. Liker å bake til kollegaene sine, men liker ikke å spise kake selv. Favorittpidestallen hennes er matt svart, fordi den er så stilig og moderne.

Mariana

Mariana UK DK SE

Denne flerspråklige damen fra Russland kommuniserer utmerket med våre engelsktalende og skandinaviske kunder. Dersom en gresk kunde skulle trenge assistanse, svarer hun de på flytende gresk. Hun har grønne fingre, men har bevisst valgt å jobbe med salg hos Solits. Favorittsokkelen er en kombinasjon av svart stål og eiketopp, da den er lett, moderne og stilig.

Glenn   

Hjelper våre tysktalende kunder med sin nederlandske, pragmatiske tilnærming. Elsker stranden og liker å bo i de sveitsiske alpene på grunn av de vakre omgivelsene. Hans favorittsokkel er sekskanten fordi den er så forskjellig fra de andre.

Mirjam FR CH

Å reise til Frankrike er som å dra hjem for henne. Hun er den vennlige stemmen bak sockles.fr. Elsker å reise, trene og spise østers. Hennes favorittprodukt er utstillingsmonteren med integrerte LED-lys, da dette får smykker til å skinne enda mer.

Gaby

En ekte allrounder med øye for detaljer. Sørger for at alle materialer og produkter mottas i tide, slik at alle blir fornøyde. Elsker fotografering og DIY. Hun har også en lidenskap for gamle biler og alt som har med interiør å gjøre. Pidestallen hun gjerne ville hatt i huset sitt? Marmorsokkelen - fordi den passer inn i interiørtrender.

Julian

Rolig og kritisk; sikrer jevn kvalitet i produksjonen. Elsker gåturer og Frankrike. Hans favoritt er en pidestall i pleiksglass fordi den får gjenstandene til å se ut som om de svever!

Krzysztof

Kris er en stolt mann; når det kommer til sin lille datter og jobben han utfører hos Solits. Takket være Kris kommer produktene til kundene helt intakte. Hans favorittsokkel? Den i betonglook, på grunn av den vakre strukturen i materialet

Skip

Skip

Den firbente, kosete støvsugeren vår.