Totalt (netto): NOK 0

Personsensitive opplysninger blir håndtert via nettbutikken vår. Solits (pidestallerogmontre.no) respekterer privatlivet og personvernet til alle brukere av hjemmesiden, og bekrefter at all personlig informasjon som blir gitt vil bli håndtert på en konfidensiell måte.

Personopplysningene blir håndtert etter personopplysningsloven på følgende måte:

 • I denne personvernerklæringen forklarer vi hvordan vi håndterer personsensitive opplysninger, samt formålet med disse
 • Vi begrenser innhenting av personlige data ned til det som er absolutt nødvendig med tanke på det legitime formålet
 • Vi spør alltid etter tillatelse til å prosessere personlig informasjon når det er absolutt nødvendig
 • Vi tar de nødvendige forhåndsreglene for å beskytte personopplysninger, og krever også det samme fra tredjeparter som er trenger disse for å kunne fullføre en bestilling/transport
 • Vi respekterer retten din til å oppgi, endre eller slette personlige data etter eget ønske

Solits er ansvarlig for behandlingen av personsensitive opplysninger. Denne personvernerklæringen forklarer hvilke data vi innhenter og bruker, samt formålet med disse. Vi anbefaler at du leser nøye gjennom dette.

Vi bruker opplysningene for å på en best mulig måte kunne prosessere bestillingen din. Vi bruker ikke opplysningene til noe annet uten at du gir tillatelse til dette. Solits (pidestallerogmontre.no) videreselger ikke informasjonen din til tredjeparter, og vil kun gi nødvendig informasjon videre til tredjeparter som er involvert i bestillingen din eller transporten av denne.

Ved bestilling krever vi følgende opplysninger:

 • Navnet ditt
 • Telefonnummer du kan nås på
 • E-postadressen din
 • Fakturaadresse og leveringsadresse
 • Betalingsinformasjon for å få behandlet bestillingen din

Adgang til portalen
I portalen vår kan du selv sette opp profilen din slik du ønsker, og endre opplysninger ved behov.

 

Ordrebehandling
Når du bestiller hos oss, bruker vi opplysningene dine for å kunne prosessere ordren. Det er i noen tilfeller nødvendig for oss å videreformidle disse opplysningene til tredjeparter, dette kan du lese mer om i denne personvernerklæringen.

Informasjon/reklame
Vi kan, i tillegg til informasjonen på nettsiden vår, også informere deg om nye produkter og tilbud:

 • Via e-post
 • Via sosiale medier

 

Kontaktskjema og nyhetsbrev
Nettbutikken vår har et kontaktskjema som kan benyttes for å stille spørsmål til oss. Du velger selv hvilken informasjon du vil oppgi i dette skjemaet. Dataene du fyller ut vil bli lagret så lenge det er nødvendig for å behandle forespørselen din.

Vi sender ut nyhetsbrev vedrørende produkt og tilbud vi har til alle aktuelle kunder. Hvert eneste nyhetsbrev har en lenke som du kan trykke på for å melde deg av nyhetsbrevet. E-postadressen din vil ikke bli lagt til på mottakerlisten til nyhetsbrevet uten at du har godkjent dette.

Opplysninger om beliggenhet
Dersom det er nødvendig for å få behandlet bestillingen din, kan vi samle inn opplysninger om beliggenhet (GPS) fra deg. Du vil bli varslet og bedt om godkjenning av dette, før det skjer.
Disse opplysningene (om beliggenhet) kan bli lagret og brukt av leverandøren av, for eksempel navigasjons- eller kartprogramvare, slik som Google Maps, men data kan også bli benyttet av for eksempel Google eller Apple. Vi har ingen innflytelse på dette. Vi anbefaler at du leser personvernerklæringen til den aktuelle leverandøren.

Offentliggjøring
Vi offentliggjør ikke opplysninger om kundene våre.

Annonser
Nettbutikken vår inneholder ikke (eksterne) annonser.

Informasjon til tredjeparter
Informasjonen din blir ikke videreformidlet til tredjeparter uten at dette er relevant og nødvendig for bestillingen din (for eksempel i forbindelse med frakt/transport etc.)

Google Analytics
Vi bruker Google Analytics for å se hvor mange besøkende vi har i nettbutikken vår. Vi har signert en databehandlingsavtale med Google med tanke på bruk av opplysningene våre. Vi har ikke gitt tillatelse til Google om å bruke innhentet informasjon til andre Google-tjenester, og alle IP-adresser blir anonymisert.

Sikkerhet
VI har tatt følgende forhåndsregler for å minske misbruk av og uautorisert tilgang til personopplysninger:

 • Tilgang til personlige opplysninger krever brukernavn og passord
 • Vi bruker sikker tilkobling (Secure Sockets Layer eller SSL) som beskytter informasjonsutvekslingen mellom deg og nettsiden vår når du oppgir personopplysninger

Oppbevaringsperiode personopplysninger
Personopplysninger som beskrevet ovenfor blir lagret så lenge det er nødvendig for å behandle bestillingen din, inkludert garantiperioden. Deretter oppbevarer vi opplysninger i maksimalt ett år for statistikkformål. All informasjon vil deretter bli slettet, dersom det ikke foreligger en forpliktelse for lengre oppbevaring (slik som for eksempel skattemessige bestemmelser vedrørende oppbevaringsplikt).

Tredjeparts nettsider
Denne personvernserklæringen er ikke på noen måte gjeldende for tredjeparters hjemmesider som er knyttet til vår nettside via lenker. Vi kan ikke garantere for at disse tredjeparter behandler personopplysninger på en pålitelig eller sikker måte. Vi anbefaler at du leser personvernserklæringene til disse nettsidene før du tar de i bruk.

Endringer til personvernerklæringen
Vi forbeholder oss retten til å endre personvernerklæringen. Det anbefales at du jevnlig leser gjennom denne, slik at du får med deg eventuelle endringer.

Dersom du ønsker tilgang til informasjon vi har lagret om deg, kan du gjøre dette ved å logge deg inn med brukernavnet og passordet ditt. Du vil finne all informasjon vi har lagret om deg i profilen og bestillingshistorikken din.

Innsyn i og endring av informasjonen din
Dersom du har spørsmål vedrørende personvernerklæringen, eller spørsmål vedrørende hvordan du kan få tilgang til, endre eller slette personlig informasjon, vennligst kontakt oss på info@pidestallerogmontre.no eller ring oss på telefonnummer +47 xx xx xx xx.

Du kan også sende oss en forespørsel om å få innsyn i, forandre på eller slette personlig informasjon. I tillegg kan du anmode oss om å få en utskrift av opplysningene vi bruker med din tillatelse, eller gi en uttalelse vedrørende begrensning i bruken av disse opplysningene.

For å hindre datamisbruk, ber vi deg om at du identifiserer deg på en tilstrekkelig måte. Vedørende tilgang til personlig informasjon tilknyttet en cookie (informasjonskapsel), vil du bli spurt om å sende en kopi av den aktuelle cookien. Du finner dette i innstillingene i nettleseren din. Du kan be om at endringene rettes eller slettes dersom de ikke er korrekte.

Tilbakemeldinger
Informasjon om bruken av nettsidene våre, samt tilbakemeldingene vi mottar, hjelper oss til å videreutvikle og forbedre nettsidene våre. Vi setter stor pris på tilbakemeldinger, men vi reserveres oss retten til å ikke publisere de. Dersom du fremdeles måtte ha spørsmål vedrørende personvernerklæringen til Solits, kan du kontakte kundesenteret vårt på info@pidestallerogmontre.no.