Totalt (netto): NOK 0

Hvor lang er leveringstiden?

Leveringstiden oppgis på websiden ved siden av hvert produkt. Alle leveringstider er oppgitt i arbeidsdager. 1-3 betyr at du vil motta din forsendelse i løpet av 1 til 3 arbeidsdager.

 

Hvilke materialer passer for bruk utendørs?

Du finner informasjon vedrørende hvert enkelt produkt på websiden ved å velge en av standardstørrelsene. Denne informasjonen oppgir om produktet er egnet til utendørsbruk eller ikke.

 

Jeg ønsker å ha mer enn ett hull i pidestallen min. Kan dette ordnes?

Ja, vi kan lage hull i alle slags montre, uavhengig av materiale. For å gjøre dette må nøyaktige dimensjoner oppgis. Prisen varierer ut fra valgt materiale, da ulike teknikker benyttes for å lage hullene. Se på følgende muligheter når du foretar en bestilling.

 

Jeg ønsker å bestille flere pidestaller. Vil dette redusere fraktprisen?

Fraktprisen beregnes ut fra den totale vekten på bestillingen. Om bestillingen inneholder ett eller flere produkter, så er det altså kun totalvekten som angir fraktkostnaden. Du finner mer informasjon om vektklasser og fraktkostnader under Forsendelse og levering.

 

Jeg ønsker å ha et kunstverk plassert oppå en pidestall. Kan dere hjelpe meg med dette?

Ja, dette kan vi hjelpe til med. Kunstverket ditt kan festes til en pidestall på to måter: Permanent (fastklebet) eller løst (beslag). Fremgangsmåten avhenger ofte av kontaktflaten som kunstverket har med podiet. Vi anbefaler at kunstverket sendes oss for montering. Dersom dette ikke er mulig, kan du sende oss en modellform av kontaktflaten som indikerer plassering og dybde av eventuelle hull som må borres.

 

Jeg ønsker å bestille et podium i MDF, hvor oppgir jeg ønsket farge på produktet?

Når du gjør en bestilling, etter at du har oppgitt adressedetaljer, forsendelse og betalingsmåte, vil du kunne oppgi ønsket farge på produktet i feltet merket «Kommentarer».

Du finner alle RAL-farger på www.ralkleuren.com. Vær oppmerksom på at fargen du ser på din skjerm er avhengig av skjerminnstillingene dine. Vi anbefaler deg derfor å sjekke den aktuelle fargen i dagslys (for eksempel i en malebutikk).

 

Hvor mye vekt tåler en pidestall?

Maksimal belastning avhenger helt av materialet på valgt pidestall, i tillegg til form og materiale på objektet du vil plassere. Spør oss gjerne om mulighetene for de ulike materialene.

 

Kan det monteres justerbare føtter under en pidestall?

Ja, dette er noe vi tilbyr. Dette må etterspørres under «Kommentarer» når bestillingen foretas.

 

Jeg ønsker å bestille en pidestall i MDF, men at den gjøres tyngre. Er dette mulig?

Ja, dette kan ordnes. Se under tilbehør eller etterspør dette ved bestilling.

 

Kan det monteres hjul under en pidestall?

Dette er mulig for nesten alle sokler i tre. Vi anbefaler dette for pidestaller med lengde/bredde på minst 30x30 for å sikre en god stabilitet. Se under tilbehør eller etterspør dette ved bestilling.

 

Kan jeg benytte meg av angreretten etter at bestillingen er foretatt?

Ja, dette gjøres ved å sende oss en e-post der du oppgir kundenummer og/eller bestillingsnummer.

 

Dersom du ombestemmer deg før du har mottatt varene, vennligst send oss en e-post så snart som mulig. Dersom du allerede har mottatt produktene, så gjelder regelen om 14 dagers angrefrist fra mottak av forsendelsen. Dette gjelder fra datoen du mottok og signerte for varene. Solits har kopi av dette mottaksdokumentet.

 

Produktet/produktene må returneres uskadd i den originale emballasjen. Kjøper er ansvarlig for returkostnaden. Refundering av aktuelt beløp vil skje innen 30 dager etter retur av varen(e).