Totalt (netto): NOK 0

Pidestaller tre

Søker du noe som utstråler varme og natur i hjemmet, på utstillingsstanden eller i butikken din? Velg da en av våre tresøyler.

Eikesokkelen vår med sitt rustikke utseende velges ofte av kunder som er på jakt etter et naturprodukt. Soklene i massiv eik er laget av europeisk eik og har et solid, robust utseende. Du kan se kvister og sprekker i treverket i disse eikeblokkene: Et ekte naturprodukt!

Ønsker du en søyle som kan bestilles nøyaktig på centimeteren eller et slankere utseende enn den litt røffe massive eikesøylen? Velg da en søyle i eikefiner. Ferdig i klarlakk eller spraymalt svart. Eikefinersokkelen kan også kombineres med monter og belysning for å sette produktene i søkelyset eller for å beskytte dem.

Aktive filtre

Pidestall i tre

I dagens interiør- og utstillingsdesign spiller presentasjon en nøkkelrolle. Solits, en anerkjent produsent og leverandør, bringer denne forståelsen til et nytt nivå med sitt utvalg av sokler i tre - skreddersydde pidestaller i tre som kombinerer funksjonalitet med estetisk appell. Enten det er for kunstutstillinger, handelsmesser, eller som en del av ditt hjemmeinteriør, tilbyr Solits løsninger som oppfyller og overgår dine forventninger.

Hva gjør Solits’ pidestaller i tre unike?

Solits skiller seg ut ved å tilby høykvalitets tresokler som kan tilpasses etter kundens spesifikke behov og ønsker. Med fokus på håndverk, holdbarhet og design, setter Solits’ pidestaller i tre en ny standard for hvordan objekter presenteres.

 

Tilpasning etter mål

En av de største fordelene med å velge en pidestall tre fra Solits er muligheten for full spesialtilpasning: Størrelse, form, finish, og farge kan alle tilpasses for å passe perfekt inn i det rommet eller den settingen de er ment for.

 

Materialkvalitet og bærekraft

Solits forplikter seg til ikke bare estetikk, men også til bærekraft. Ved å velge miljøvennlige materialer og produksjonsmetoder sikrer Solits at deres pidestaller i tre ikke bare ser bra ut, men også bidrar positivt til miljøet.

 

Fordeler med å velge skreddersydde tresokler

En skreddersydd tresokkel tilbyr en rekke fordeler, fra økt estetisk tiltrekningskraft til funksjonalitet og bærekraft.

 

Fremhever objekter

En nøye utvalgt og designet sokkel kan transformere måten et objekt oppfattes på, ved å øke dets visuelle innvirkning og tiltrekke oppmerksomhet.

 

Fleksibilitet og funksjonalitet

Skreddersydde sokler kan designes for å møte spesifikke funksjonelle krav, som vektstøtte og stabilitet, samtidig som de er estetisk tiltalende.

 

Hvordan bestille din pidestall i tre fra Solits

Solits gjør prosessen med å bestille din skreddersydde sokkel i tre enkel og tilgjengelig. Fra ide til ferdig produkt, vil Solits' team av eksperter veilede deg gjennom hvert trinn for å sikre at dine behov blir møtt.

 

Skreddersydd design og produksjon

Basert på dine spesifikasjoner, utarbeider Solits et unikt design som reflekterer dine ønsker. Når designet er godkjent, begynner produksjonen, hvor fokus ligger på kvalitet og presisjon.

 

Levering og Installasjon

Solits sørger for trygg levering av din tresokkel.

Hvilke pidestaller i tre er det Solits selger?

Hos Solits får du et bredt utvalg av tresokler. Ønsker du en hvit, svart eller farget sokkel laget av tre? Så ta en titt på vårt utvalg av sokler i hvit | svart | farge. Disse er laget av MDF og leveres ferdig i ønsket farge. Det finnes også tresokler laget av MDF med en finish av betong- eller stein-look.

Når vi tenker på tre, tenker vi raskt på massivt tre. Dette er grunnen til at vi har eikesokler i vårt basissortiment. Hvis du foretrekker et lettere materiale som har et treutseende, se på pidestallene laget av eikefiner. I dag spør kundene våre ofte etter svart tre; svart og varmt er dagens trend. Hvis du finner denne trenden tiltalende, vil vi gjerne anbefale deg pidestallen vår i svart eikefiner.

Er der garanti på produktene jeg kjøper?

Vi har en standard garanti på 6 måneder på alle våre produkter. Men i praksis streber vi gjerne etter den beste kvaliteten. Hvis produktene tydelig viser mangler utenfor garantiperioden, vil vi i de fleste tilfeller levere et erstatningsprodukt. Garantien gjelder ofte uten at det berører de juridiske rettighetene om garanti og samsvar som privatkunden alltid kan påberope seg.

Hvilke tresorter bruker dere i produksjonen av pidestaller og sokler i tre?

Treverket vi bruker varierer fra produkt til produkt.

Vi bruker europeisk eik til våre solide eikesokler. Det sier seg selv at det er viktig at dette treverket er nøye utvalgt. Det er derfor vi arbeider med tre som bærer PEFC-kvalitetsmerket. For mer informasjon, se PEFCs nettsted.

For vår hvite | farge | svart | eikefiner | svart eikefiner | pidestaller i betong-look jobber vi med MDF, og gir hvert produkt sin egen finish.

Hvor lang er ledetiden til et produkt?

Produktets ledetid er oppgitt på nettsiden vår under artikkelnavnet. All leveringstid er oppgitt i virkedager. 1 - 3 betyr at når du bestiller et produkt, vil du motta dette innen 1 - 3 virkedager.

Hva er forskjellen mellom en pidestall i massiv eik og en i eikefiner?

Vi får ofte dette spørsmålet! En solid eikesokkel er mye tyngre enn en (hul) eikefinersokkel. Fordelen med en tung pidestall er at den står stødig og kan bære mye mer vekt. Fordelen med en sokkel laget av platemateriale (eikefinersokkelen) er at den er lettere i vekt og derfor lettere å flytte.

Utseendet er også annerledes. Den solide eikesokkelen har et mer naturlig, robust utseende. Treet på den solide eikesokkelen er fortsatt levende og i bevegelse; naturlige sprekker dannes fortsatt. Eikefinersokkelen har det samme naturlige tremønsteret som massiv eik. Siden den er laget av arkmateriale, er det ingen sprekker eller fargeforskjeller.

En annen uttalt forskjell er at en solid eikesokkel ofte velges for å stå utendørs, for eksempel for å vise frem en utekrukke eller en hagestatue. Pidestall i eikefiner er kun egnet for innendørs bruk.