Totalt (netto): NOK 0
Glashaube mit Tür, 50 x 50 x 50 cm (LxBxH)
Glashaube mit Tür, 50 x 50 x 50 cm (LxBxH)
Glashaube mit Tür, 50 x 50 x 50 cm (LxBxH)
Glashaube mit Tür, 50 x 50 x 50 cm (LxBxH)

Glassmonter med dør, 50 x 50 x 50 cm

NOK 7236 netto

netto
Vekt
25 kg
leveringstid
6-8 arbeidsdag(er)
Lager
5 varer på lager

checkRaskt tilgjengelig fra lager
checkSkreddersydd
checkNøyaktige og hurtige leveranser

 • Dachser (+115cm)
 • For kundene våre som er på utkikk etter en luksuriøs beskyttelse av produktet sitt, og samtidig ønsker å kunne ha enkel tilgang til det, tilbyr vi denne glassmonteren med dør og lås.

  Vi produserer glassmonteren i ekstra klart Optiwhite-glass. Dette garanterer at det er fritt for grønn glans og grønne kanter, noe som er ganske vanlig for glassmontere. Da dette er en ekstra klar glasstype, vil Optiwhite forsterke den høye kvaliteten på utstillingen din.

  Skjøtene er av en meget høy kvalitet; en sammenføyning skapt av UV-lim. Denne limen gjør skjøtene ekstra sterke og krystallklare. Kantene er finslipte og har fasettavslutning, så det er ingen skarpe hjørner. Disse glasshettene er laget av 6 mm uherdet glass. De kan også produseres i herdet (sikkerhets-) glass dersom det er ønskelig. Da vil pris og leveringstid endres.

  Dersom du ønsker en større, skreddersydd utstillingsmonter vil vi bruke 8 mm tykt glass for ekstra sikkerhet.

  Metallbeslagene vi bruker ser veldig subtile ut - små hengsler og en fin lås, der begge har en matt aluminiumsfinish.

  VIKTIG INFORMASJON:
  Vi anbefaler at denne glassmonteren med dør kun bestilles i kombinasjon med en pidestall, da bunnen av monteren er laget av uherdet glass og derfor kan være noe skjør. Dersom du bestiller denne kombinasjonen, sikrer vi delene sammen og inkluderer også en 18 mm topplate i samme farge som pidestallen. Dette er med på å gjøre at monteren passer perfekt og blir godt nok sikret.

  Vær oppmerksom på at de innvendige målene av monteren er mindre enn de ytre målene på grunn av topplaten. Dette er på grunn av at vi alltid setter på en 18 mm tykk MDF topplate for å kunne feste monteren til pidestallen. Innvendig høyde kalkuleres derfor slik: Utvendig høyde minus tykkelsen av topplaten (18 mm) og tykkelsen av glassmonteren.

  Solits
  450126-050050050