Totalt (netto): NOK 0

Veggdisplay: Stilig beskyttelse for maleriet, kunstverket eller produktet ditt

- Categories : new , Top

Er du på utkikk etter en stilig veggpresentasjon? Ønsker du å beskytte maleriet, kunstverket eller produktet ditt, eller kanskje trekke ekstra oppmerksomhet til det du presenterer? Våre veggutstillinger gir produktet ditt det luksuriøse utseendet det fortjener, og beskyttelsen det trenger. Med en utstillingsmonter til vegg vil både skitt, støv, tyveri og folk som berører eiendelene dine høre fortiden til. Alt du trenger å vite og ulike alternative veggdisplay kan du lese om i denne bloggen.

Museer over hele Nederland bruker våre hengende montre til presentasjon av malerier, men også butikker og varehus med smykker, glass, vesker eller dyrt utstyr vet hvor de finner oss. På utkikk etter en eller flere veggutstillinger? Vi gir deg gjerne personlige råd.

Veggmontre

En veggmonter kalles også veggsokkel, hengende montre eller utstillingsmonter vegg. En veggmonter tar liten plass og gjør det enkelt å finne et fint sted for kunstverket eller produktet ditt.

Hvilke veggdisplay lager vi?

Hos Solits lager vi ulike former og størrelser på veggsokler og veggmontre:

Veggdisplay Bastia:

Består av en bakvegg med presentasjonsplattform og er ideell for presentasjon av produkter og smykker. 

Veggdisplay Amsterdam:

Er spesielt for presentasjon av malerier, i alle tenkelige formater. Vi kan lage bakveggen i hvilken som helst ønsket farge.

Veggdisplay Paris:

Består av en sokkel festet til veggen med en monter på toppen. Ideell for å presentere smykker og juveler.

Skreddersydd veggdisplay:

Veggmontrene ovenfor er tilgjengelig direkte fra lager, men takket være vårt eget verksted kan vi også lage skreddersydde veggmontre.

Veggmontre i pleksiglass

Vi lager nesten alltid våre veggdisplay med en tilpasset veggmonter i pleksiglass. Dette betyr at veggmontren er nesten helt lukket for støvpartikler. I tillegg kan ikke folk røre eller ta tak i produktene dine på den måten. Veldig fint hvis du ønsker å presentere verdifulle gjenstander. Alle våre pleksiglassmontre er laget av resirkulert pleksiglass. Greencast® har alle de gode egenskapene til standard pleksiglass, inkludert klarhet, men er 100 % resirkulerbar.

Sømløs finish

Det som gjør veggutstillingene våre enda mer spesielle er den UV-limte glasskuppelen. Måten vi limer veggdisplayhetter på sikrer en usynlig forbindelse mellom de ulike glasskomponentene og en perfekt finish av sømmene. Som et resultat av dette ser kuppelen på veggvitrineskapene våre nesten ut til å være én helhet, slik at all oppmerksomhet rettes mot produktet i vitrineskapet.

Hvordan henge opp veggdisplayet

Veggdisplayet ditt har kommet, og hva nå? Takket være det innebygde hengesystemet kan du enkelt feste den til veggen.

På utkikk etter noe annerledes?

Visste du at vi i tillegg til veggdisplay også lager pidestaller, montrer, belysning og annet tilbehør? Se deg rundt i vår nettbutikk for inspirasjon eller kontakt oss.

Share this content