Totalt (netto): NOK 0

Spesiell museumsutgave: Spesiallagde sokler og veggutstillinger

- Categories : customer , new , Top

Etter år med samarbeid med anerkjente museer lokalt og internasjonalt, føler Solits seg helt hjemme i museumsutstillingenes verden.

 

Pidestallene og veggmontrene våre spiller en avgjørende rolle for å bringe kunst og historie til live. Vi har nå utviklet en ekte lidenskap for å støtte museer i å skape den perfekte rammen for deres verdifulle samlinger. Transport av slike utstillinger til museer over hele Europa krever ytterligere logistiske ferdigheter, som vi også har mestret. I denne bloggen snakker vi om våre prosjekter og samarbeid med flere europeiske museer, og gir et innblikk i utfordringene vi har overvunnet for å presentere deres kunstverk.

Skreddersydde sokler og veggutstillinger

Vi forstår at hvert museum er unikt, og derfor tilbyr vi en rekke skreddersydde løsninger. Vår samling for museer inkluderer veggutstillinger som trekker oppmerksomheten til de minste detaljer, pleksiglass- og glassmontre som beskytter kunstverk, sokler som er spraymalt i egendefinerte farger eller merket for å skape en spesifikk atmosfære, skreddersydde pidestaller for skulpturer i alle størrelser, og mye, mye mer.

Inspirerende prosjekter

Produktene våre innlemmes sømløst i rammen rundt en utstilling. Vi jobber i tett samarbeid med hele museumsteamet; utstillingsdesignere, kuratorer, konserveringsavdelingen, ingeniører og teknikere, og samler alle deres ønsker og krav og iverksetter dem i prosjektet. Vi har hatt æren av å jobbe med ledende europeiske museer, inkludert, men ikke begrenset til Oslo Nasjonalmuseum for kunst, arkitektur og design, Moco Museum Amsterdam, Dutch Open Air Museum og Maritime Museum of Denmark. Vi har laget et utvalg av våre flotte museumsprosjekter her. Følg med, flere vil legges til i nærmeste fremtid!

Skreddersydde pleksiglassmontre for Grayson Perry-utstillingen, Oslo Nasjonalmuseum for kunst, arkitektur og design Veggutstillinger for antikk keramikk, Bastia-museet Sokler for statuer i naturlig størrelse av Henry Moore, Museum Beelden aan Zee



Store montre for en gateutstilling i Danmark, viet til å bringe sosial oppmerksomhet rundt utbrenthet blant ungdom Utstillingskasser for høye og store gjenstander som dateres tilbake til 5000 f.Kr. for LOLA-utstillingen, Museum Lolland-Falster

Som leverandør møter vi ofte ulike utfordringer i museumsverdenen; store formater, stramme tidsfrister og komplisert logistikk. Det er nettopp det som tenner gnisten vårt! Mens en forhandler eller en privatperson normalt krever en sokkel på maks 50 x 50 cm, mottar vi jevnlig forespørsler fra museer om pidestaller og montre som måler mer enn én meter på hver dimensjon. Den største sokkelen med en matchende monter som vi nylig laget var for Museum Beelden aan Zee. Denne var 12 meter lang, laget av 6 enkeltdeler! Vi var også i stand til å tilby den matchende pleksiglassmonter for denne enorme pidestallen, kanskje den virkelige bragden til dette prosjektet. I tillegg til spesialproduksjon av sokler, har vår egenproduksjon av montre nå blitt et uunnværlig ledd for å løse denne typen utfordrende puslespill.

Alt handler om perfekt timing når det kommer til å lage en museumsutstilling. For eksempel er det avgjørende å være tidsnok til en utstillingsåpning, uten å komme i veien for forrige utstilling. Vi sørger derfor alltid for at alt blir levert i tide og at hvert element, fra pidestall til et kunstverk, passer perfekt sammen.

Solits i hele Europa

Vår satsing på museumsprosjektene går et skritt lenger enn produksjon, og et skritt lenger enn lokale leveranser. Vi produserer og leverer ikke bare sokler til museer i Nederland, men sørger også alltid for sikker transport til museer eller utstillinger i utlandet. Våre egne sjåfører reiser ukentlig fra Wateringen i Nederland til Skandinavia, Storbritannia, Tyskland, Østerrike, Sveits og Frankrike for personlig å levere sokler og montre til spesialprosjekter. Takket være vår nøysomme pakking, og flittige, personlige tilnærming til fraktlogistikk, når våre pidestaller, veggmontre og utstillingsbokser alltid destinasjonen uten skader og til riktig tidspunkt.

Sokler og veggmontre til museet ditt

Hos Solits mener vi at hvert kunstverk fortjener en scene til å skinne fra. Vi er stolte av våre samarbeid med museer over hele verden, og ser frem til å hjelpe museet ditt i å skape en uforglemmelig utstilling. Fikk vi deg interessert? Ta en titt rundt i nettbutikken vår for inspirasjon, besøk et av våre utstillingsrom rundt om i Europa, eller ring oss for å starte din prosjektreise. Vi vil gjerne samarbeide med ditt museum om neste prosjekt!

Share this content