Totalt (netto): NOK 0

Heksagon-vidunder: Oppdag vår sekskantede sokkel

- Categories : Top

Er du på utkikk etter en original sokkelform? Til din stue, butikk eller forretningslokale? Oppdag vår sekskantformede sokkel. Enten du ønsker å presentere en plante på en elegant måte, vise en samling bøker, eller selge et produkt - sekskantede pidestaller tilbyr en allsidig og stilig løsning.

En sekskantet pidestall har seks sider og kalles derfor også en sekskant. Det er ikke bare et funksjonelt møbel å plassere ting på, men også et skikkelig blikkfang. Det er ikke overraskende at butikker, museer og stuer i stor grad benytter våre heksagonbaser.

Unik form

En av de største fordelene med sekskantede pidestaller er deres heksagonen et asymmetrisk design som er mer visuelt interessant, samtidig som den gir mer dybde til et rom. For eksempel ved å plassere flere sekskantede pidestaller ved siden av hverandre, skapes en fin labyrint. Tross alt passer heksagonene perfekt sammen, uten å miste plass. En morsom og effektiv måte å presentere dine produkter eller tilbehør på.

 

Vakker presentasjon

Hvis du er en planteentusiast, er sekskantede pidestaller en utmerket måte å vise plantene dine på. En plante på en sekskantbase vekker umiddelbart oppmerksomhet og er en fin måte å tilføre farge og liv til et rom. Men hvis du foretrekker å selge et produkt, for eksempel i butikken din, på et arrangement eller på kontoret, er sekskantede pidestaller også en fin måte å vise produktene dine på.

Skreddersydd heksagonsokkel

Hos Solits lager vi forskjellige typer sekskantbaser. Du kan for eksempel velge en sokkel med eller uten topp, og med eller uten hette. Vi kan også justere farge og størrelse etter eget ønske. Nysgjerrig på mulighetene for ditt interiør? Vi gir deg gjerne personlige råd. Ta en titt rundt i vår nettbutikk for inspirasjon.

På utkikk etter noe annerledes?

Visste du at vi i tillegg til sokkel og pidestaller også lager montre og støvhetter, veggmontre, belysning og annet tilbehør?

  

Share this content