Totalt (netto): NOK 0

16 pidestaller i én Fiat Punto?

- Categories : new

Våre krav til kvalitet virket som altfor store utfordringer: Sammenføyningene i hjørnene var ikke pene, og kreasjonene våre forble fortsatt tunge og ganske skjøre.

Så kom idéen om papp. Kartong er lett, sterkt og kan brettes inn og ut. Perfekt! Som alltid var det raskere å komme på ideen enn å løse problemene: Hvordan få en veldig pen finish, hvordan bretter du dem enkelt sammen og oppbevarer dem? Mange varianter av papp og ulike løsninger bestod vår kvalitetskontroll, og nå har vi endelig hvite pappsokler i serien. Vi kan til og med skrive ut eller merke disse med våre kunders logoer eller markedsføringskampanjer.

For å sette opp trendy og iøynefallende utstillinger med pappsokler speidet vi etter vakkert design. Derfor startet vi et samarbeid med det verdenskjente Dutch Design-merket. Dette designfirmaet er kjent for sine vakkert designede pappkrakker. De har designerfaring med høykvalitets papp, og nå er vi i stand til å tilby kundene våre flere muligheter for utstillingssokler laget av papp. Vi er fornøyd med resultatene: The Dutch Design Display i to vakre trykk. Dutch Design Concrete for et industrielt utseende og Dutch Design Display-vedstabel for en naturlig trekarakter.

Det ble snart klart at disse pidestallene er perfekte til utstillinger i pop-up-butikker. Og dette er nøyaktig hva TomToy Gallery tenkte. De ønsket en måte å virkelig sette fokus på deres bærekraftige produkter i et kjøpesenter i Nederland. Så ganske snart dukket en ansatt fra TomToy Gallery opp i en Fiat Punto og lastet 16 sokler i bilen hennes alene, og i løpet av kort tid var disse i bruk i pop-up-butikken deres.

Og det var nettopp vår idé bak innovasjonen: Ingen tunge løft, og det er ikke engang nødvendig å bruke lastebil!

16 pidestaller i en bil

Sokler og pidestaller i papp er perfekte for eventer! Og hvis du tror at kartong ikke kan tåle høy vekt, vil du bli overrasket: Takket være vår innovative innvendige krysskonstruksjon kan soklene våre enkelt bære en vekt på 75 kg. Kartong passer perfekt til popup-butikker.

Share this content