Totalt (netto): NOK 0
Sikring av pleksiglassmonter til pidestall (med to skruer)

Sikring av pleksiglassmonter til pidestall (med to skruer)

NOK 181 netto

netto
Vekt
0 kg
leveringstid
6-8 arbeidsdag(er)

checkRaskt tilgjengelig fra lager
checkSkreddersydd
checkNøyaktige og hurtige leveranser

  • Transmission (pakket)
  • Transmission (pallet)
  • Dachser
  • Dachser (+115cm)
  • DPD
  • Solits har utviklet denne pleksiglassmonteren for at du bedre skal kunne beskytte produktet ditt - eller rett og slett for å skape oppmerksomhet rundt det - være seg verdisaker eller kunstverk. Hva er det vi gjør annerledes? Vi fester en skreddersydd monteringsplate (tilpasset ned til millimeteren) på toppen av pidestallen og plasserer pleksiglasshetten over denne, og det skaper en nærmest usynlig og pent integrert forbindelse mellom de to delene.

    Dersom du er på utkikk etter noe som kan beskytte utstillingen din mot støv eller berøring vil denne 4 mm tykke pleksiglassmonteren være den perfekte løsningen. Dersom du bestiller både pidestall og monter hos oss vil vi inkludere en topplate i samme farge som pidestallen. Dette er med på å gjør at monteren passer perfekt og blir godt nok sikret.

    Ønsker du å ha muligheten for å låse fast monteren til pidestallen, for å sikre at monteren ikke blir tuklet med når den står uten tilsyn? Er du på utkikk etter skreddersydde utstillingsmontre til utstilling/forretning/kontor? Vennligst kontakt oss vedrørende alle mulige kombinasjoner på

    Vi kan også produsere pleksiglassproduktene våre på større mål enn de som kan sees i nettbutikken. Siden større størrelser ofte krever mer teknisk innsikt (tykkelse på materiale, plassering av skruer, kunnskap om liming osv.) vennligst kontakt oss for et kjapt prisestimat per telefon.

    Vi er glade for å meddele at vi nå også lager utstillingsmontere og pidestaller av resirkulert pleksiglass! Greencast® innehar alle de positive egenskapene til vanlig pleksiglass, inkludert den høye graden av gjennomsiktbarhet, og den er 100 % gjenbrukbar. Kundene våre velger oftere denne typen materiale selv om den koster mer, da den er gjenbrukbar og bærekraft blir mer og mer viktig nå for tiden. Vennligst kontakt oss for å diskutere ulike alternativer.

    Vær oppmerksom på at de innvendige målene av monteren er mindre enn de ytre målene på grunn av topplaten. Innvendig høyde kalkuleres derfor slik: Utvendig høyde minus tykkelsen av topplaten og tykkelsen av pleksiglassmonteren.

    Solits
    530104-000000006
    bruksområde
    Kun egnet for innendørs bruk
    størrelse
    alle mål
    typer
    Limt sammen med UV i vindmøllemønster
    hul/massiv
    hul
    maksimal vekt
    25 kg