Totalt (netto): NOK 0
Sockel Plexiglas, nach maß
Sockel Plexiglas, nach maß
Sockel Plexiglas, nach maß
Sockel Plexiglas, nach maß
Sockel Plexiglas, nach maß Sockel Plexiglas, nach maß
Sockel Plexiglas, nach maß

Pidestall i pleksiglass, skreddersydd

NOK 0 netto

netto
leveringstid
8-10 werkdag(en)

loader
Längd
Minimum: 15
Maximum: 100
Unit: cm
Bredd
Minimum: 15
Maximum: 100
Unit: cm
Höjd
Minimum: 15
Maximum: 150
Unit: cm
0 kg
per unit

checkRaskt tilgjengelig fra lager
checkSkreddersydd
checkNøyaktige og hurtige leveranser

  • Transmission (pallet)
  • Dachser
  • Dachser (+115cm)
  • DPD
  • La produktet ditt sveve

    Polymetylmetakrylat (PMMA) er en gjennomsiktig termoplast, bedre kjent som pleksiglass. Vi bruker dette materialet til å lage fantastiske pidestaller.

    Denne pidestallen er nesten gjennomsiktig og den kan tåle en vekt på opptil 25 kg når den er på standardmål. Vi lager også skreddersydde pidestaller i pleksiglass som kan tåle enda tyngre belastninger. Vi kan også produsere våre egne pleiksiglassprodukter med større mål enn de som kan kalkuleres på nettsivden vår. Siden større størrelser ofte krever kunnskap om tekniske detaljer (tykkelse på materialet, plassering av skruer, kunnskap om limeteknikker osv.) vennligst kontakt oss for et prisestimat og leveringstid på info@pidestallerogmontre.no

    Pleksiglass blir ofte brukt i stedet for vanlig glass på grunn av de klare fordelene: Det har lav vekt, er vanskelig å knuse og slipper mer lys gjennom enn vanlig glass. Men det må behandles varsomt da det er lettere å lage riper i enn ordinært glass. Pleksiglass skaper en fantastisk sveveeffekt for kunstverket eller produktet ditt, og dette vil visuelt sett gi mer oppmerksomhet til det. Pidestaller i pleksiglass blir ofte brukt i butikkutstillinger og på museer.

    Det er med glede vi forteller deg at vi nå lager vitriner og sokler av resirkulert pleksiglass, Greencast®! I våre dager blir bærekraft blir stadig viktigere, og vi I Solits tar ansvaret for å bidra til å beskytte miljøet. Greencast® har alle de positive egenskapene til et vanlig pleksiglass/akryl, inkludert høy grad av gjennomsiktighet, og den er 100 % resirkulerbar.

    Solits
    500102-000000000
    bruksområde
    Kun egnet for innendørs bruk
    størrelse
    alle mål
    typer
    Limt sammen med UV i vindmøllemønster
    hul/massiv
    hul REPLACE INTO `sockelsat_feature_value_lang` (`id_feature_value`, `id_lang`, `value`) VALUES (gjærede hjørner)
    maksimal vekt
    20 kg

    Relaterte produkter

    Relaterte produkter