Totalt (netto): NOK 0
Massiv sokkel i eik, 25 x 25 x 115 cm

Massiv sokkel i eik, 25 x 25 x 115 cm

NOK 3843 netto

netto
Vekt
59 kg
leveringstid
24-27 arbeidsdag(er)

checkRaskt tilgjengelig fra lager
checkSkreddersydd
checkNøyaktige og hurtige leveranser

  • Dachser
  • Dachser (+115cm)
  • Ren natur

    Pidestallene i eik, laget av europeisk eik, har et solid og robust utseende. Takket være den massive designen er bærevekten praktisk talt ubegrenset. Vi har ulike eikesokler rastk tilgjengelig, og vi kan lage soklene etter mål.

    Våre pidestaller i massiv eik høvles først og deretter slipes de. Naturligvis beholder de de naturlige kvistene og sprekkene i treverket. Resultatet er et stilig og naturlig produkt, klar til å dekorere interiøret ditt eller hagen din. Og hva med en lav modell med hjul som fungerer som sokkel og sidebord i ett?

    De karakteristiske egenskapene til rustikk eik er at det kan oppstå sprekker i treverket over tid (varme fremskynder denne prosessen) og hvis det blir stående ute, blir det gråere.

    NB!
    Fordi denne pidestallen er laget av et naturprodukt og hvert trestykke/bjelke er ulike, er hvert resultat forskjellig. Dessverre kan vi ikke garantere en nøyaktig lengde/bredde, kun en "omtrentlig" størrelse. Vi kan heller ikke garantere at basen er nøyaktig firkantet. For eksempel; bestiller du en sokkel på cirka 30 cm kan det hende du får en sokkel på 28,8 x 29,3 cm. Avviket i lengde og bredde kan maksimalt være 10 %. Med en ordre på 2 eller flere eiketresøyler kan de, takket være Mother Nature, aldri bli helt identiske. Høyden leveres som spesifisert av deg.
    Solits
    210600-025025115
    bruksområde
    Egnet for både innendørs og utendørs bruk
    størrelse
    Det kan forekomme avvik fra målene oppgitt på produktet på opptil 10 % fra oppgitte mål, bade for lengde- og breddemål.
    typer
    Kuttet vinkelrett, ubehandlet, leveres med møbelben i plast
    hul/massiv
    solid
    maksimal vekt
    ubegrenset

    Relaterte produkter

    Relaterte produkter