Totalt (netto): NOK 0
Pidestall med skap steinlook, skreddersydd

Pidestall med skap steinlook, skreddersydd

NOK 0 netto

netto
leveringstid
Ikke på lager

checkRaskt tilgjengelig fra lager
checkSkreddersydd
checkNøyaktige og hurtige leveranser

Sokler og pidestaller vil kunne være med på å forbedre og fremheve interiøret ditt, og gi ekstra oppmerksomhet til for eksempel kunstverk, planter eller produkter du vil selge.

Pidestallene vil kunne ta en del plass, men de kan også gi ekstra rom for oppbevaring, og det er med dette i tankene vi har designet pidestaller med skap. Det er laget i MDF, og på grunn av de gjærede hjørnene vises ikke skjøtene. Pidestall med skap leveres med skapdører med trykkbasert åpningsmekanisme. Dette skaper da et renere inntrykk av pidestallen, da den ikke har dørhåndtak. Du kan selv bestemme om skapdøren skal være på fram- eller baksiden av sokkelen.
Solits
200320-000000000

- Fotpanel: 50 mm høyt og 25 mm innfall

- Utstyrt med hullrad

- To hyller, der du takket være hullradene selv bestemmer plassering

- Dør med trykkmekanisme, ikke dørhåndtak

- Venstrevendt dør (hengslene på venstre side)Soklene våre er utstyrt med solide, spesiallagede, 4 mm tykke filtputer. Dette beskytter både sokkelen og overflaten de står på.Alle oppgitte mål på skapet er total lengde/bredde/høyde inkludert dør og fotpanel.Vanlige tilvalg:

- Lås og nøkkel

- Kabelåpning (for monitor, PC, skjerm)

- Ekstra eller færre hyller, eller annen plassering av disse

- Andre høyder

- DørhåndtakDersom du ønsker en pidestall med skap som er 55 cm (bred eller lang) eller større, så vil det komme med to skapdører. Vennligst kontakt oss for prisforespørsel på dette på e-postadressen info@pidestallerogmontre.no.