Totalt (netto): NOK 0

Siste blogg

Beste lese

les alle bloggene

Velkommen til Solits

Høykvalitets sokler, podier, glassmontre og tilbehør

En sokkel, et podium, en glassmonter eller en pidestall ser ganske enkelt ut. Men selv etter 10 års erfaring forsetter vi daglig å utvikle ekspertisen vår og kvaliteten på produktene våre. Ta for eksempel en sokkel laget av MDF: Materiales skjæres fint og monteres med lim av aller beste kvalitet, slik skjøtene ikke synes. Deretter sprøytemales sokkelen med vannbasert høykvalitetsmaling, noe som resulterer i en glatt overflate med en fin finish. Våre massive sokler i eik blir slipt og pusset etter tørkeprosessen, og kan derfor umiddelbart tas i bruk både i hjemmet ditt og på arbeidsstedet ditt. Vi etterstreber høy kvalitet i hver eneste sokkel vi lager.

Stort utvalg

Høykvalitets sokler, podier, glassmontre og tilbehørVi kan tilby passende podier til alle anledninger: Produktpresentasjoner, utstillinger, messer, kunstverk – både til hjemmebruk og i din næringsvirksomhet. Vi tilbyr produkter i naturstein, gjenvunnet treverk, lett papp eller en kraftig fortøyningspæle. På hjemmesiden vår kan du finne vårt standardutvalg, men mange av kundene våre velger skreddersydde løsninger: For eksempel hadde vi en kunde som bestilte en sokkel som skulle brukes som postkasse i en konkurranse, og et museum etterspurte beskyttende deksler til unike malerier.

Sokler + tilbehør

Her hos oss i Solits kan du kjøpe mer enn en sokkel. En MDF-sokkel med et beskyttende deksel og LED-belysning garanterer ekstra oppmerksomhet på det utstilte produktet – være seg på en utstilling eller i en gullsmedbutikk. Du kan få et podium med din egen logo eller eget design trykt, klistret eller inngravert. Sokkelen med skapdør skaper mer rom for oppbevaring, for eksempel av verdisaker eller ekstra PR-materiale.

Våre kunder